A SOMÁR Társasházkezelő Betéti Társaság szakemberei több mint 10 éve végzik önállóan munkájukat.

Társaság formájában 2000-töl végezzük tevékenységünket, közel 30 társasház képviseletét látjuk el.

A társasházi közös képviselet mellett műszaki, gazdasági tervezést, ezen kívül kivitelezést, javító-szerelő munkát is vállalunk.

tovább >>

A SOMÁR Társasházkezelő Betéti Társaság szakemberei több mint 10 éve végzik önállóan munkájukat. Társaság formájában 2000-töl végezzük tevékenységünket, közel 30 társasház képviseletét látjuk el.

A társasházi közös képviselet mellett műszaki, gazdasági tervezést, ezen kívül kivitelezést, javító-szerelő munkát is vállalunk. Fő területünk a VII. kerület, de kerületen kívül is kezelünk házakat. A közös képviselet vállalásának jogi keretét a fennálló jogszabályok, valamint a társasházi törvény szabályai alkotják. A közös képviselői kötelezettségeket, jogokat, valamint a vállalási feltételeket a Megbízási Szerződésben rögzítjük. Az eddigi kialakult gyakorlat szerint szolgáltatásaink három nagy csoportra bonthatók.

1. A társasház gazdálkodásának vezetése:

2. Jogi szolgáltatás:

3. Műszaki szolgáltatás:

A Megbízási Szerződésben vállalt munkákért anyagi,- erkölcsi.- jogi felelősséget vállalunk. A társasház számlája felett közjegyző előtt hitelesített aláírási joggal rendelkezünk.

Helyszíni bejáráson, látogatáson szerzett tapasztalatok, a megismerhető belső működési feltételek, de a külső kapcsolatok állapotának ismerete nélkül ajánlati vállalási díjunk 1.200.-Ft/albetét/hó. + ÁFA, de minimum 35.000.-Ft + ÁFA, valamint teremgarázsos házaknál a beállók kezelési díja beállónként a mindenkori vállalási díjunk 50 %-a, melyről a társasház felé minden hónapban számlát adunk. A mindenkori díjat az éves elszámoló közgyűlés hagyja jóvá. A kezelési díjon felül havi 60.-Ft/albetét + ÁFA nyomtatvány költséget számítunk fel.

Munkarendünk:

Hétköznapokon az ügyfélfogadási rend szerint a 1071. Budapest, Damjanich u. 21. fsz. 1. szám alatti irodánkban fogadjuk ügyfeleinket, továbbá elérhetőek vagyunk a 321-18-97-es telefonszámon, melyen üzenetrögzítő valamint fax is üzemel. Ajánlatunk a legfontosabb információkat tartalmazza. Megbízás esetén a közgyűlés állásfoglalása mérvadó a Megbízási Szerződés tartalmára.

Néhány, az általunk kezelt társasházak közül:

Tisztelettel megköszönjük érdeklődésüket.